Categorieën
Innovatie

Een van de belangrijkste kenmerken van Payt: innovatie

Payt is ontstaan uit een gezamenlijke overtuiging van vijf ondernemers dat het debiteurenbeheer veel persoonlijker, efficiënter en effectiever kon worden ingericht. 

Veel bedrijven kennen het periodieke proces van het handmatig bijwerken van de debiteurenadministratie met de meest actuele factuur- en betaal data. Herhaaldelijk worden klanten nagebeld, aanmaningen verstuurd en ouderdomsanalyses voorbereid. Taken die tijdrovend en nauwelijks effectief zijn. 

De core business van Payt is daarom ook het automatiseren van het debiteurenbeheer van bedrijven. Zodat facturen sneller worden betaald, bedrijven een beter overzicht hebben en meer ruimte overblijft voor persoonlijk contact met de debiteur. 

Maar wat maakt Payt anders dan de concurrentie?

Payt biedt veel innovatieve functies aan in de cloud software. Zo automatiseert Payt de opvolging van openstaande facturen, waardoor klanten een betere cashflow en liquiditeit behouden en veel werk besparen. En is het mogelijk voor de klant om per factuur de dialoog aan te gaan met de debiteur. 

Payt draagt in belangrijke mate bij aan onze klanttevredenheid. Ze ervaren meer betaalgemak en kunnen eenvoudig contact leggen over openstaande facturen” vertelde Sybrand Brouwer, directeur en eigenaar van INDI. 

Anders dan bij de concurrentie is dat het bij Payt mogelijk is om de factuur via iDEAL of automatische incasso te betalen. Debiteuren kunnen hun facturen eenvoudig en snel betalen. Dit verhoogt het betaalgemak, omdat je debiteuren niet meer met factuur- en IBAN-nummer belast. 

De meeste software die iets met debiteurenbeheer te maken heeft, biedt niet de mogelijkheid om ook een incassotraject te starten. Payt heeft deze functionaliteit volledig geïntegreerd in haar software. Zo ondersteunt Payt bedrijven vanaf de eerste herinnering tot en met de laatste fase van een minnelijk incassotraject. 

Worden groeiplannen voor het bedrijf bemoeilijkt door een beperkte financiële ruimte? Via Payt is het mogelijk voorfinanciering van openstaande facturen te organiseren. Hiervoor heeft Payt een samenwerking gesloten met New10 en Floryn. Klanten van Payt kunnen op deze manier tegen een aantrekkelijke rente hun debiteuren laten voorfinancieren, zodat de financiële mogelijkheden om te groeien worden verruimd. Ook deze innovatie wordt alleen aangeboden door Payt. 

Payt onderscheidt zich dus van haar concurrenten door het totaalpakket aan functies aan te bieden om het debiteurenbeheer van bedrijven elke dag persoonlijker, effectiever en efficiënter te maken. 

Bent u benieuwd naar alle verschillende functies die Payt aanbiedt? Bezoek dan eens onze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *