Categorieën
Uncategorized

Herfst en winter modetrends 2020 – 2021

Langzaamaan wordt het kouder en beginnen de bladeren te vallen. De koudere maanden staan alweer voor de deur. Tijd om de trends voor deze herfst en winter op het gebied van dameskleding in te duiken. Je vindt de modetrends 2020 – 2021 hierbeneden! 

  1. Eén met de natuur

Dit seizoen gaan we weer verder waar we waren gebleven. De natuur is opnieuw de inspiratiebron van de designers. De gelieve dierenprints zijn nog niet verdwenen en komen gewoon terug in een nieuw jasje. Om de dierenprints bij het seizoen te matchen, is er gekozen voor donkere en warme kleuren. Hierdoor is er weer een frisse wind door de dierenprint gegaan. Wat we ook zien zijn bloemen. Dit jaar is het een donkere bloemenprint die we echt enorm veel gaan zien. Denk: winterbloemen! Dus geen al te vrolijke kleurtjes deze herfst en winter, maar we kiezen voor donkerdere tinten, opgefleurd met bloemetjes.

  1. Neutraal is chic

We zagen het al veel deze zomer, maar ook komende maanden blijft deze trend centraal staan. Neutraal is dé trend van het moment. Neutrale kleuren zijn niet alleen chic, maar ook nog eens supermakkelijk te combineren. Wat we ook steeds vaker zien, is de sur ton sur look. Dit betekent dat je kledingstukken in dezelfde kleur op elkaar draagt. Denk een compleet beige outfit. Saai? Nee hoor! Match verschillende materialen en fits bij elkaar om een speels effect te creëren. De kleuren zijn ontzettend stijlvol en leuk om mee te spelen. Wij zijn nog lang niet op deze trend uitgekeken!

  1. Velours, corduroy en leer

Velours: you hate it or you love it. De een doet het denken aan zijn of haar pyjama van vroeger en de ander is helemaal in voor een velours pak. Alle bovenstaande stoffen brengen veel meer kleurdiepte in je outfit en zijn hierdoor echte aanraders. 

  1. Neo-bourgeois: tweed, ruiten, kleine sjaaltjes

Een fashion trend die we echt heel veel gaan zien komende maanden: veel tweed, ruiten, sjaaltjes, pied-de-poule.  Dit sluit helemaal aan op de neo-bourgeois trend. Denk bijvoorbeeld aan geruite blazers, een zijden of satijnen sjaaltje en tweed setjes. Het leukste aan deze trend is dat je deze zo draagbaar kunt maken als je zelf wilt. Liever niet volledig in neo-bourgeois-stijl? Kies dan voor leuke accenten: een ruiten-sjaaltje, of misschien zelfs maar een scrunchie in deze prints. Tip: een kraakwitte blouse en de populaire kniehoge laarzen passen ook perfect bij deze trend.

Na het lezen van deze blog ben je helemaal op de hoogte van de nieuwste trends. Nu is het natuurlijk tijd om een nieuwe wintergarderobe te shoppen: wij wensen je veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *