Categorieën
Uncategorized

Pennen gebruiken als reclamemiddel voor uw bedrijf

Eén van de meest simpele, maar toch ook meest krachtige reclamemiddel is de pen. Van pennen kan niemand genoeg hebben namelijk. Ze zijn goedkoop en bieden genoeg mogelijkheden om een reclameboodschap op te plaatsen. Daarnaast worden pennen vaak jarenlang gebruikt, waardoor uw boodschap dus jarenlang zichtbaar is bij uw doelgroep. En gezien een bedrukte pen ongeveer €0,25 kost, kunt u geen goedkopere reclame krijgen.

Pennen bedrukken met uw logo

Zoals hierboven vermeld zijn pennen op diverse manieren te bedrukken, zodat uw boodschap het beste naar voren komt. Hieronder een opsomming van waar pennen allemaal bedrukt kunnen worden:

– Op de houder
– Op de clip
– Naast de clip
– Op de dop
– Rondom de houder
– Rondom de gehele pen

Zoals u ziet is er genoeg keuze uit waar u de pen laat bedrukken. De meest voorkomende en populairste positie is de bedrukking op de houder. We kennen genoeg pennen met bedrukking op die plek. Ook bedrukking naast de clip wordt vaak gekozen en zien we vaak terugkomen op pennen.

Verschillende soorten pennen

Welke drukpositie er mogelijk is op een pen hangt nauw samen met hoe de pen er uit ziet. Sommige pennen hebben namelijk een rubberen houder, waardoor bedrukking op de houder dus niet mogelijk is. Dan wordt er vaak gekozen voor bedrukking op of naast de clip. Ook niet alle doppen zijn te bedrukken. Dit zie je wel vaak bij de luxe pennen, zoals Parker, Waterman of Ritter Pen.

Er zijn genoeg pennen om uit te kiezen. Kies dan ook een pen die past bij uw huisstijl. Zo ziet uw doelgroep in één oogopslag dat het een pen van u is. En hoewel dit niet leidt tot directe verkoop, pikken ze onbewust toch uw naam mee. Als ze dan toch iets nodig hebben, wat u aanbiedt, dan zullen ze eerder aan uw bedrijfsnaam denken, omdat ze uw naam dus onbewust gezien hebben. Een stukje psychologische marketing.

Online bedrukte pennen bestellen

U zoekt een goede, fijn schrijvende pen die bij uw huisstijl past? Dan raden wij aan om op de website van BudgetGift.nl. BudgetGift.nl heeft een groot assortiment pennen om te bedrukken met uw logo, naam of tekst. Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzending en instelkosten. Er zijn dus geen bijkomende kosten voor u, waardoor u precies ziet wat u kwijt bent.
Heeft u speciale wensen voor uw pennen? Neem dan gerust contact op met BudgetGift.nl. Zij helpen u graag verder bij het vinden van uw reclamepen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *