Categorie├źn
Uncategorized

Verzendzakken om jouw kleding te versturen

De laatste jaren worden er steeds meer pakketten verzonden, zowel door bedrijven als particulieren. Er wordt steeds meer online besteld, en ook wordt er bijvoorbeeld veel kleding tweedehands weer doorverkocht. Om ervoor te zorgen dat je pakket goed aankomt is een goede verpakking belangrijk. Bij het verzenden van kleding is een verzendzak het meest ideaal. Het is een goedkope manier van verzenden en je kunt er meerdere producten in kwijt. Bovendien is het niet nodig om kleding in een doosje te stoppen voor als het valt of er op een andere manier druk op wordt gezet. Er zijn verschillende verzendzakken verkrijgbaar en in deze blog lees je hier meer over. 

Goedkope verzendzakken

Wil je je producten op een zo goedkoop mogelijke manier verzenden? Dan zijn de budget verzendzakken waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Dit zijn kledingzakken met een enkele plakstrip en een dikte van 60micron. Dit is de standaarddikte van kledingzakken en is stevig genoeg om je kleding in te versturen. De zakken zijn niet doorzichtig, van de buitenkant is dus niet te zien wat er in zit. Je kunt ervoor kiezen om voor een witte zak te gaan, maar je kunt je verzendzakken ook laten opmaken in een andere kleur naar keuze. 

Een dubbele plakstrip voor je verzendzakken

Als je voor een wat luxer verpakking voor je kleding wil gaan zijn er ook verzendzakken met een dubbele plakstrip. Deze zakken zijn bovendien van een wat dikker materiaal dan de budget verzendzakken. De tweede plakstrip biedt de klant de mogelijkheid om de kleding in dezelfde zak weer terug te sturen als het niet past of niet bevalt. En dat is ook nog eens beter voor het milieu. Met de verzendzakken met dubbele plakstrip zorg je dus voor een groter gebruiksgemak voor de ontvanger en weet je zeker dat je producten stevig genoeg zijn verpakt voor transport. 

Verzendzakken kopen

Weet jij al waarvoor je de kledingzakken kunt gebruiken? Bij bijvoorbeeld Rotimshop kun je online diverse verzendzakken vinden. Of je nou voor goedkope verzendzakken gaat of voor de zakken met dubbele plakstrip. Wil je nog meer weten over verzendzakken of andere verzendproducten, bekijk dan eens de website van Rotimshop. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *